İçeriğe geç

Bir bölümü silme veya yayından kaldırma

Bir bölümü okurlardan alın ya da kitabınızdan tamamen kaldırın.

  1. Bir bölümü okurlardan almak için kitabınızın Zaman Çizelgesi sekmesini açın ve genişletmek için bölümün başlık satırına tıklayın.

  2. Bölümün simge satırında göze tıklayın. İpucu Yayında (yayından kaldırmak için tıklayın) der. Bölüm hemen gizli olur, kitabın geri kalanı yayında kalır. Tekrar yayımlamak için üstü çizili göze tıklayın.

    Zaman Çizelgesi'nde genişletilmiş bir bölüm; bölümün simge satırı ve onu yayımlayan ya da yayından kaldıran göz simgesiyle birlikte.
  3. Bir bölüm gizliyken, kilidini açmış okurlar dahil kimse onu açamaz. Kilidi açmak, yayındaki bir bölüme erişim sağlar, saklanacak bir kopya vermez; bölümü yeniden yayımladığınızda erişimleri geri gelir.

  4. Bir bölümü kitabınızdan silmek için önce içini boşaltın. Her vuruşu genişletin, Vuruşu sil ve ardından Evet, sil seçeneğine tıklayın. Saklamak istediğiniz vuruş için bunun yerine Bölüme taşı… seçeneğine tıklayın.

  5. Son vuruş da gidince bölümde Bu bölüme başla görünür. Altındaki Bu bölümü sil seçeneğine tıklayıp onaylayın. Bölümde hâlâ kayıtlı metin varsa onaylamak için sil yazın. Silme geri alınamaz ve sonraki her bölümün numarası bir azalır.

İlgili

Adımlar 11 Kasım 2026 tarihinde Studio ile karşılaştırılarak kontrol edildi.